Естетична стоматология

Услугите ни

Ценова листа

Services Pricelist.doc

Services Pricelist.ppt

Services Pricelist.pdf

Контакти

Гр.Русе ул.Цар Асен №31, вход 1

0899 930 214

Естетична стоматология

Значението на усмивката не бива да се подценява-това е първото нещо, което много хора ще забележат около вас, може да остави траен отпечатък върху непознати и приятели, така също и играе ключова роля във вашата увереност и самочувствие. Подобряване на Вашата усмивка е една от най-големите инвестиции, които може да направите. Екипът на дентален кабинет д-р Витанова може да направи усмивката Ви така, че да преобрази вашия външен вид и начин на живот.

Фасети

Незначителни козметични дефекти, като например пукнатини, празнини в или между зъбите, могат да бъдат регулирани с порцеланови фасети или циркониеви фасети, за да се създаде естествено изглеждаща здрава усмивка

Лекуване на венците

Повдигане на венците и , при покриване на тъканта на венците повече от повърхностите на зъбите от нормалното. Ние можем да коригираме тъканта на венците с помощта на подходящо лечение, бързо, сигурно и минимален дискомфорт, за по-естествено изглеждаща усмивка.

Обща стоматология

Външния вид на зъбите е важно, но оралното здраве е по-важно. Връзката между здравето на устната кухина и цялото здравно състояние на човека е добре документирано. Поддържането на вашето орално здраве е нашия първи приоритет в денталния кабинет на д-р Витанова. Ние ще разгледаме всички налични възможнсти за лечение, за да се възстанови здравето и външния вид на Вашата усмивка.

Ние проектираме нашите планове за лечение около индивидуалните нужди на всеки пациент. Този ангажимент за персонализирано лечение ни позволява да постигнем изключителни резултати.

Добави коментар