Зъболекар в Русе/Услуги

услугите ни:

Свалете ценовата листа

Services Pricelist.doc

Services Pricelist.ppt

Services Pricelist.pdf

Контакти

Гр.Русе ул.Цар Асен №31, вход 1

Нашата философия – дентален кабинет д-р Витанова – зъболекар в Русе

Зъболекар в Русе -Дентален кабинет доктор Витанова

Съвременна стоматологична практика, с отлична репутация за високо качество, която осигурява стоматологично лечение в релаксираща обстановка.

Екипът на практиката доставя пълна гама от стоматологични услуги, за поддържането на красива здрава усмивка.

В кабинета ние предлагаме персонално обслужване, като използваме най-новите техники и оборудване. Екипа на дентален кабинет д-р Витанова иска да се почувствате здрави и щастливи. С голямо внимание и преданост ние се стремим да ви дадем красиви усмивки

Специализация и клалификация

Стоматологията е фантастична професия, но която изисква огромно количество работа за да се квалифицираш. Хората, които са се квалифицирали все още имат доживотно обучение и професионално развитие пред тях – което прави професията много престижна.
За разлика от много други професии времето в университета по никакъв начин не е краят на нашето образование. Като  всеки един добър зъболекар в Русе, който практикува, от нас се очаква да бъдем в течение на всички новости в областта. Това включва четене на научни списания и стоматологични новости, вземане на допълнителни курсове и последваща специализация в някоя под-област.

Работим със Здравната каса

Кабинета на д-р Витанова работи със Здравната каса, също така ние използваме само най-качествените материали и лаборатории. Това означава, че вашите зъби ще изглеждат по-добре и ще са здрави по-дълго.

Най-новото оборудване

Кабинета си изградил репутация, защото се стремим да се грижим за Вас, както бихме искали да се грижим, това означава да имаме достъп до усъвършенствана дентална технология.
Непрекъснато се инвестира в нашата практика и непрекъснато се оборудваме с модерна дентална технология увеличавайки нашият диагностичен капацитет, което ни позволява да предоставим най-ефективно и с най-малка намеса лечение.

Доктор Витанова – Зъболекар в Русе членува в съюза на стоматолозите в България. Има дългогодишна практика в частна дентална клиника в Русе.